Trädkojan

Trädkoja

Trädkoja

God morgon säger vi här hemma med en kik på en av sommarens populäraste tillhåll här hemma.

Althea fick, som vi skrev om HÄR också, en trädkoja i fyraårspresent som sedan dess har fått både trappa och en rutschkana.

Så väldigt trevligt nog fick vi ta över tjejernas kusiners rutschkana som vi målade om till rosa och monterade fast och den har vi åkt, åkt och åkt på (ja, jag har också testat ”några” gånger).

Den ska få en liten slipning till här och var, lite färg invändigt, en dörr och så ska jag gå loss på lite pyssel invändigt tänkte jag men vi har liksom inte velat ”störa” i deras lek i sommar utan låtit det sista bero lite. Och så ska jag främst försöka lösa det faktum att vi råkade maskera sidorna av rutschkanan, när vi skulle måla, med packtejp som inte gick bort… Kanske kan det lösas upp med…. något starkt?

fin blev den i alla fall och jag bara älskar att maken kom på idéen att dels ha den uppe i luften men också att göra den sexkantig. (Rapuntzels hus var för övrigt inspirationen hälsar han här hemma).

Och jag kan inte undvika att tänka hur kul det ska bli att ge den lite olika ”kostym” i takt med årstiderna. Snart lite höstigare med kanske löv och vinteräppel som dekoration och sedan julpynt framåt julen.

Svårt att veta vem som tycker att det är roligast med den där trädkojan…

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *