Ny matta i vardagsrummet

Så roligt det var med loppisen igår! Vi som nervöst skojat om att vi kanske skulle få stå helt ensamma i carporten här hemma hela dagen blev positivt överraskade över att det ramlade in många redan före utsatt tid.

Det märktes dock på direkten att vi var lite av rookies på det här med att hålla loppis. Vid slutsummeringen av dagen var det en del ”vi skulle gjort si” och ”vi skulle gjort så”. Men kanske klokare till nästa loppis?

Ett väldigt roligt resultat av loppisen är i alla fall att Rebeccas matta, av gigantiska mått, numera hittas i vårt vardagsrum på ovanvåningen.

Roligt hade det också varit om någon råkade bevittna när vi skulle försöka få dit mattan idag med två små yrväder runt benen. Blod, svett och några tårar när jag råkar tappa mitt grepp om soffan och gör ett hål i trägolvet, sedan var den där, men det är en annan historia.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *