Fredagsbuketten på en måndag

God morgon säger vi något sömndruckna efter en si så där natt. Så som det kan bli som småbarnsförälder. Några extra koppar kaffe sedan är vi nog i fas igen.

Något piggare blev jag av fredagsbuketten som fortfarande står väldigt fin här hemma. Den kom till av två buketter av de där lite billigare buntarna och så lite grönt. Fint med det lite rödare tillsammans med det rosa.

Idag står förskola på schema för den stora loppan och den lilla och jag ska ta oss hem till Frida och Lemoni.

Och just idag inleder jag faktiskt min sista vecka som föräldraledig. För den nogräknade så kanske det märks nu att jag råkade räkna fel för någon vecka sedan och trodde att jag bara hade en vecka kvar då, men så var det ju inte. Hoppas att den där något förvirrade hjärnan hinner vakna till lite inför nästa vecka…

Och den sista föräldralediga veckan kan väl inte inledas bättre än med en typisk föräldraledig dag – hänga med också lediga vänner och sedan ta dagen som den kommer?

Hoppas att ni får en fin start!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *