Eftermiddagskalas

Vi smet iväg på en eftermiddagsfika och firande av Junis kompis Louie, som bor bara en bit bort på gatan. Louie fyllde visserligen lite tidigare i sommar men nu har alla små i föräldragruppen fyllt ett.

Det var lite andra samtalsämnen än första gången vi sågs, idag pratade vi om jobbstart, inskolning och olika rutiner hemma. I och för sig precis lika välbehövligt som när vi ventilerade allt där i början.

Två små paket hade vi med oss och jag tycker att presentpappret som vi hittade på Ikea var så fint. Och så en favorit bland rosetter, att ta en bit tyg av alla stuvbitar jag har, denna kan vara från ett gammalt sofftyg från när jag själv var barn.

Nu står det träning på schemat och sedan fika med Petra. Vi ska dock inte göra om förra veckans fikaaktivitet då vi gjorde en helt hemsk svart ansiktsmask, en sådan där som man drar av…

Gjorde något så fruktansvärt ont och tur var väl att vi skrattade så vi fick magkramp annars vet jag inte hur jag hade klarat av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *