Stockholmsfrukost

Visst är just frukosten det allra bästa med att bo på hotell?

Det fanns inte allt för mycket tid igår innan jag skulle befinna mig på tåget tillbaka så det fick gå snabbt att hitta godsakerna. Mycket frukt, mycket kaffe och så lite choklad till croissanten – slurp!

Annars har vi haft en traditionsenlig söndag där vi på söndagar har hittat en sådan fin balans – fotbollsträning (där jag och Juni skrotat runt lite bland kottar och stenar medans Andreas och Altheq spelar fotboll) följt av storhandling och lunch på byn. Just det där sista blir en sådan angenäm balans mellan att få saker gjorda samtidigt som det är fin tid med barnen.

Vi äter nämligen lunch (alltid räkmacka…) och sedan tävlar vi i lag inne i affären – inte allt för sällan som det glöms saker när det blir lite mer av ”röjigt” men… vad gör väl det?

Sedan bröt vi av söndagen lite med lite bloggjobb tillsammans med Rebecca och Aaron för ett samarbete som vi har gemensamt.

Nu blev det i och för sig störst fokus på att få jobbet gjort (inte alltid det lättaste med två små som hellre vill springa rundor) men det är alltid härligt att vara med dem – oavsett form.

Nu – en smygkik på dagens bilder samtidigt som ett öga vilar på senaste Bourne-filmen.

Hoppas att ni haft en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *