Tis….. onsdag!

Och så var det redan onsdag… (Skrev först tisdag men fick radera och skriva om när jag insåg att det till och med hunnit bli onsdag)

Fastän det där lättare schemat denna veckan så blev det en lång dag igår och jag kände mig inte helt ledig förrän strax innan midnatt. En galen tidpunkt i dig…

Dock hade det hunnit med några timmars trevligheter dessförinnan så det gick ingen nöd på mig.

Igår pratade jag förresten lite om frukostvanor på min Instagram. Är så nyfiken på vad som finns på frukostbordet hos er alla en vardagsmorgon, jag själv har nämligen helt tappat det där och det blir bara en kaffe. Det står man sig inte på särskilt länge…

Får ni i er någon frukost?

Idag ska jag försöka ta mig hem något tidigare än vanligt för att försöka ta igen lite tid med familjen som missades igår.

Igår var faktiskt första dagen som det kändes jobbigt att lämna huset på morgonen, Juni stod och vinkade i köksfönstret och det liksom sög till i magtrakten, kanske var det för att jag redan då visste att jag skulle ”missa” dem under dagen eftersom att jag skulle komma hem efter läggning?

Hur som – nu är det en ny dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *