Fredagsblommorna

Fredag! Och strax innan jag pep iväg till jobbet tidigt under morgonen så fixade jag i ordning fredagsbuketten. Hittade så fin lilagrön kål på Ica (för visst är det kål?) och lite annat grönt som blandades upp med eucalytus som redan fanns här hemma.

Och så här fint stod den när jag kom innanför dörren på eftermiddagen. Fast jag hann bara slå en snabb kik på den för sedan begav jag mig mot svägerskan där båda våra familjer fanns och så var det pizza och kusinröj.

Jag och Juni gick hem till hennes läggning och Andreas och Althea är kvar och badar spabad, medan jag har bäddat ner mig i soffan och kikar på Outlander (redan helt fast!) helt på egen hand.

Härlig fredag!

På tal om blommor… Min fina bloggkollega Emma har just nu en tävling på Instagram där man kan vinna tre tapetrullar från Farrow and Ball ~ tips! ~ och ett tips som jag själv ska kika in på för faktum är att vi behöver en ny tapet där bak i trappuppgången. Den finfina från Laura Ashley blev nämligen skadad i senaste renoveringen och behöver bytas ut.

Så nu ska jag fortsätta med Outlander plus kika in hos Emma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *