God morgon oktober

God morgon andra dagen i oktober och vi säger hej till hösten med ett par nya pjucks. Min mamma hade råkat köpa nya skor som tyvärr var lite stora och istället för att greja med att lämna tillbaka och byta så fick jag dessa – snällt visst?

I och med att jag har lite större storlek än mamma, opraktiskt nog, och har gått upp en storlek i skor efter två graviditeter så sitter de aningens tajt på mig – tänkte lämna in dem till skomakaren en sväng och lästa ur dem, så blir de säkert toppen.

Och annars… första måndagen i oktober och denna veckan sägs det att höstrusket ska komma på riktigt.

Ikväll tänkte jag sätta mig ner och planera lite för oktober-månad, vad det gäller både jobb, bloggjobb, och vad jag vill att vi fixar med här hemma – hur ser era planer ut för oktober?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *