Hej tisdag!

Och så har vi kommit till veckans andra dag! En snabb kopp kaffe, gos med Juni (Althea sov fortfarande) och sedan iväg på cykeln.

Jag måste passa på att hylla vissa personer som arbetar i serviceyrken och verkligen är rätt person på rätt plats. Som till exempel tågkonduktören denna morgon – som kvittrade igenom vagnarna, log, önskade god morgon och sa diverse roligheter. Kan säga att vi var inte många som inte sken upp i leenden. Så härlig människa!

Annars så blev det inte så mycket oktoberplanerande igår, jag hade en dag där jag kände att jag underpresterade på de flesta områden i livet, så som det kan kännas ibland när man bara inte har det där flowet.

Så… jag tog en liten stund på kvällen till att göra absolut ingenting, framför allt att tänka på absolut ingenting, och sedan tog jag en tidig kväll.

Och så är det ju så – idag är en ny dag!

Hoppas att ni får en fin sådan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *