På varsin sida av sofflocket

Ikväll har det varit jag och tjejerna här hemma medan Andreas varit på språng.

Tänkte först att det nog skulle bli tufft för energin att det bara skulle vara jag av modell vuxen i hushållet, det är inte alltid det lättaste att bara lösa av varandra i dörren och sedan gå all-in här hemma själv med middag, lek, städning och läggningarna efter en arbetsdag, men ack så icke bekräftad den känslan blev.

Vi åt middag, hade dansröj, spelade memory och sedan blev Juni trött. Efter hennes läggning så plockade jag och Althea undan, hon städade undan alla leksaker (på riktigt!) och jag diskade, sedan landade vi på varsin soffkant och hon sjönk ner i ett Alfons-spel på iPaden och jag sjönk ner i en Damernas Värld.

Så härlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *