Lördagsfrukosten

Här hemma har vi startat dagen lugnt, som sig bör på helgen, med en lång frukost. Det var väl egentligen lite halvskralt i skafferiet med mögligt bröd och inte ens knäckebröd som fanns tillgängligt som utbyte – då får en se till att ta fram sin kreativa sida.

Dock hade vi äppeljuice som är gjord på min mammas äpple som vägde upp det hela. Hur gott som helst och inte den minsta tillsats – bara äpple!

Därefter tog vi en sväng ut i det ”tråkiga” vädret och hoppade i vattenpölar. Och jag njuter av att den där dunderförkylningen äntligen verkar ha lättat – som den har tagit all energi hela veckan.

Och nu ska jag alldeles snart slänga mig på sofflocket, med en kaffekopp i högsta hugg, och klicka hem lite nytt både till mig själv och till hemmet.

Dels så får jag äääääntligen en lön in på kontot i veckan (var ju cirka 1,5 år sedan sist) och en del av den ska jag spendera på att unna mig själv lite saker till garderoben. Sedan behöver vi hitta en ny matta till vardagsrummet eftersom den vi spillt kaffe på tyvärr inte gick att få ren ens i kemtvätten.

Hoppas att ni har en fin lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *