Nicecream

Glass i all ära men det här var minsann inte så långt därifrån i godhet. Frusna bananbitar, frusna jordgubbar mixade med en skvätt mandelmjölk – inte så pjåkigt alls.

Har man en ordentlig matberedare så blir nog konsistensen ännu bättre. Vi fick hiva i lite extra mandelmjölk för att kunna mixa ihop den med stavmixern och då blev konsistensen lite lösare. Men vad gör väl det?

Så… Annars då? Hur har ni det i stugorna?

Imorgon är det fredag och även om alla veckans dagar har sin charm så är det något särskilt med fredagar.

Innan dess ska jag dock avrunda denna torsdag med att starta upp min nya telefon (fick den nya iPhonen av Andreas i present) och jag är ”något” exalterad. Är så väldigt väldigt nyfiken på hur kameran är och så är jag lite nervös för hur det ska gå att få över allt till den nya telen…

Brukar ju fungera fint med säkerhetskopia i iTunes och så vidare men nu spexas det till lite av att mitt sim-kort sitter fast i min nuvarande telefon (ja, den har fått sig några smällar…) och därför har jag nytt simkort till den nya. Och så fort jag startar upp den nya så inaktiveras det gamla… Mmm viss nervositet råder!

Wish me luck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *