Söndagssummering

Vi firade in Halloween med pumpapyssel och här hemma blev det både monsterpumpor men också en Tingeling-pumpa.

Det har avverkats en arbetsvecka som innehållit en del sena kvällar och avslutas en med något oplanerat lång fredag. Kanske inte den allra roligaste dagen att jobba över men det är å andra sidan roligt att vi har mycket att göra. Och ibland kör det ihop sig helt enkelt.

Så har jag dreglat lite över köket hos min bloggkollega på Moe of Sweden, köket som nu ska få nya ägare, och så tog jag till sist ett beslut att vi ska måla om våra bänkskivor i köket till vita. Och så skrevs det upp på vår to-do-innan-jul-lista.

Veckan har också innehållit flera trevliga luncher. Just denna kanske inte var den glammigaste av dem, utan istället en snabb ensamlunch på språng, men dock innehållandes en rackarns god soppa på grönkål och kokosmjölk från Naked Juicebar – faktiskt det godaste jag ätit på länge.

Och så en bild som jag knäppte (när bilen stod still ska tilläggas, mobiltelefonande och bilkörning hör aldrig ihop) som var på väg till min mamma och min make. Jag har nämligen en (ytterst knäpp) förkärlek för att köra tills det bara är ångorna av bensinen kvar. Ingen aning om det är någon töntig att leva ”farligt” grej eller bara någon snedvriden tävlingsinstinkt (en kan ju undra vem en tävlar mot i så fall) men jag gillar verkligen när det pyser av tomhet i tanken när jag öppnar tanken på bensinmacken. Dumhet på hög nivå egentligen…

Igår bjöd den här damen ut mig på bio och glass. Hon med sitt krusade hår och ett hjärta av guld. Vi åkte till grannstaden och såg My Little Pony och köpte den största popcorn bion hade.

Det fanns en fest med i planerna för vår lördag egentligen men vi fick inte riktigt ihop det, dels kände jag att jag varit borta mycket i veckan och sedan somnade barnen inte förrän klockan var seeeeent så partykläderna fick stanna i garderoben och vi kröp ner i soffan och såg sista avsnittet av Stranger Things 2 (HUR bra som helst – har ni inte sett denna serien så blir jag avis, på allt ni har kvar att se).

Så kom söndagen och vi tog den i mycket sakta mak. Gick i pyjamasarna tills lunch, bakade kladdkaka, bjöd familjen på fika och så kom min ljuvliga vän Elin och knackade på dörren med en överraskning.

Jag har suktat efter detta printet av Tove Frank, där Elin är modell, men så har jag velat ha den i en större variant (som inte funnits tidigare) men så hade det släppts nu och Elin hade lyckats fixa till mig.

Magiskt!

Så en del av söndagen spenderades med att hänga upp den på väggen och det blev så fint. Visar imorgon för nu är det läggdags även för undertecknad.

Hoppas att er vecka varit fin!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *