Mer från barnrummet

God kväll! Jag har precis studsat ur jobbkläderna och ska fixa ihop den där fredagsöverraskningen till tjejerna en snabbis innan det är dags för sömn.

På tal om tjejerna så var föreläsningen igår SÅ bra, och mer om varför jag ställde frågan ”om du var osynlig, vart skulle du sätta ögonen då?” till Althea och ”vad längtar du efter?” till maken idag kommer, men först lite mer om tjejernas rum.

Det blev mycket mysigare i Altheas/barnens (hur det nu blir med det där…) när vi satte upp dessa rackarns fina stickers från Stickstay – klistermärken som man fäster på väggen och kan flytta många gånger om. Som var en del av allt det fina vi vann i den där Instagram-tävlingen.

 

Jag fick välja 4 olika uppsättningar (=massor av stickers) och valde rosa och grå dots och två uppsättningar av djur. Tjejerna tyckte det var vansinnigt roligt att få klistra klistermärken på väggarna.

När vi föräldrar vi tog två steg bak och betraktade det här gulligullgulliga så insåg vi också det djupt opedagogiska i det hela… Ville genast gömma alla Minion-klistermärken som finns i pyssellådan. Men men… Vi får hålla tummarna att klistrandet inte sprider sig till resten av husets väggar. Fint blev det i alla fall!

Nu —> färdigställande av överraskningen och sedan ett liiiitet provsmak av morgondagens chipspåse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *