Nytt in!

Samtliga länkar är annonslänkar

1. Svart väska i SÅ väldigt bra modell HÄR

2. Grön klänning HÄR och den finns också i DENNA och i DENNA färgen (tänk den sista till jul!)

3. Jeans som säljer slut fortare än fortast i demintvätt men som finns kvar i svart HÄR

4. Svarta stövletter HÄR 

Förresten… roligt att det var många som tyckte om pepparkakskladdkakan och även väldigt roligt att många var nyfikna på klänningen som syntes bakom. Den inhandlas ganska så nyss och länk till den hittar ni där uppe. Passade på att göra ett collage av vad jag klickat hem på sista tiden.

Hyllar egentligen allt – väskan är verkligen all-around och den har jag för att festa till vardagsoutfiten lite men passar då också ypperligt sen när det vankas festligare tillställningar, klänningen är toppen, jeansen likaså och stövletterna är bekväma trots sin höjd (och faktiskt de första heelsen jag köpt på lääääänge).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *