Mer från vardagsrummet och har Selena och Justin blivit ihop igen?

Fredag! Och nu är det inte ens många minuter kvar av den…

Så här blev det alltså i vardagsrummet efter lite ommöblering och en närmare titt på tavelväggen. Jag försöker fortfarande avgöra om vi fått till det med de där tavlorna, men det får vänta, de får bo in sig lite.

Dock ska vi hitta något till den stora tavlan uppe till höger som sagt och så något som verkligen saknas är en matta – ser tomt ut utan!

Annars har vi denna fredagskväll:

stämplat: jag utnyttjade en bonus på Åhléns till att köpa en massa färgglada stämplar till tjejerna. Så från det att jag klev innanför hemdörren så har vi stämplat, på ungefär alla papper vi kunde hitta.

lekt kommentatorer: jag och Althea roade oss med att vara kommentatorer åt Idol med läskig röst, bebisröst och på valspråket. Att höra min fyraåring prata låååååångsamt på valspråket eller väsa fram kommentarer med rispig läskig röst är bland det roligaste jag hört på länge!

sett gravid ut: kanske ”lite” för mycket mat och godsaker ikväll. Föga smickrande när jag också festar till det med att ha en onepiece-pyjamas som fredagsoutfit.

Och sist men inte minst, fått lite utlopp för min har-Selena-och-Justin-blivit-ihop-igen-besatthet när TMZ la ut nytagna pussbilder på paret (eller vad de är). Japp, av någon (ytterst märklig) anledning så är jag ypperligt intresserad av om dessa amerikanska turturduvor är tillsammans igen eller inte.

Nu —> tackar vi för denna fredagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *