En tidig lucia

Det var någon mer som fick lite feeling på julen och ”ville öva i luciakläderna” – fina hjärtat!

Vad är det med just sådana här ”julkostymer” som gör att tårkanalerna genast börjar producera lite överskott?

Minns så väl när Althea gick sitt första luciatåg på förskolan och jag var nygravid med Juni i magen och det blev liksom på gränsen till fulgråt från min sida. En aningens påverkad av hormoner kanske.

I övrigt så kämpar jag med/mot tågen denna veckan, det är fullständig kaos med ändrade tider och försenade avgångar, dels har det varit si så där roligt att vara pendlare då och så gör det en också lite orolig med tanke på att jag, tillsammans med ett gäng vänner, ska försöka ta oss till Köpenhamn på lördag.

Men först ska vi ta oss an denna onsdagen och idag ska jag luncha med Elin – ljuvligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *