”Jag sitter i prutten”

God kväll torsdag… Åh vilken skön känsla jag har just nu, en stor portion middagsmat har precis landat i magen, på tok för sent på grund av en stressig dag – men nu så!

Egentligen ska jag mest landa i soffan och så ska jag sortera lite inför Black Friday imorgon. Någon som missat att det är den fredagen imorgon?

Mailen har fullständigt fullproppats de senaste veckorna med erbjudanden inför/vid/om Black Friday och jag har i ärlighetens namn haft lite svårt att (hinna) sålla bland allt.

Men det ska jag, jag har en del godingar som jag håller utkik på, och nu ska jag sätta mig och se vad jag kan sortera ut till er. Håll utkik!

På tal om en helt annan sak, och något som istället handlade om en väldigt oskön känsla, för idag lyckades jag göra bort mig under en lite stressad situation.

Det ringde på telefonen från en av mina kontakter från en affiliate-leverantör som skulle stämma av lite inför imorgon. Men så råkar han ringa preciiiiis när jag är på väg att lämna jobbet, ska baxa med mig blommor och granris och hinna hem till angiven tid då familjen skulle stå och vänta på en tur till badhuset.

Så jag känner att det hinns liksom inte med ett samtal och jag säger då  ”förlåt nu kommer jag vara otrevlig på direkten, men jag sitter i prutten här”.

Det jag slängde ur mig var ett gammalt (restaurang tror jag) slanguttryck för att vara väldigt stressad, så där när en inte mäktar med, och det jag menade var alltså att jag var stressad och inte hann prata.

Vad jag förstod efter att vi sagt hej då och skrattsalvorna i andra änden av luren inte ville avta och han hälsade ”vi hörs imorgon när du sitter på ett lite bättre ställe” var att han trodde att jag satt på… toaletten och… ja, ni förstår.

Hur snabbt tror ni att jag skickade iväg ett SMS och förklarade att jag inte satt i prutten i den bemärkelsen?

Så. Pinsamt.

Och också roligt.

Nu ska jag som sagt sjunka ner lite i mailkorgen, vifta ihop en bukett av de där blommorna som syns ovan och sedan – imorgon är det fredag!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *