En första gran

Åh hej och hå vilken dag det varit! Den har hoppat mellan tokhögt och lågt tempo. Fullt upp först på arbetsdagen och därefter landade jag med rumpan i frisörstolen och satt kvar där en bra stund.

Och där tog jag inte ens upp en tidning. Ingen mobil, ingen koll av e-post och som sagt inte ens bläddrande i en tidning. Istället pratade jag loss med alla fina på salongen och fick en välbehövlig klippning.

Mitt hår var så slitet att det trasslat sig för minsta lilla. Gick mot klippningen med en variant av en dreadlock i bakhuvudet… fräscht…

Fräscht, nyklippt och odreadigt var det i alla fall när jag lämnade stolen. Härlig känsla och nu har jag en lång page igen.

Och sedan hem för att hinna vara med barnen en stund, hem till päronen för att ställa in lite bröd, mjölk och juice som väntar på dem när de kommer hem från semestern, försökte läka ett brustet fyraårigt hjärta på vägen dit (hon tappade sin kvällsmacka på marken på väg ut mot bilen… ack ve vilket dramatiskt utspel som kan följa av sådana tragedier…) och sedan hem och faktiskt kolla den där mailen, stoppa om barn och någonstans precis nu har jag insett att jag inte ätit någon middag.

Så —> något i magen omedelbums!

Förresten… Althea tog med mig mer till blomsteraffären igår och valde där en (liten) gran helt på egen hand. Den blev så tjusig på hennes rum.

Känner att vi går lite all in i det här med jul i år…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *