En hörna från hemmet jag aldrig visat

Det finns ju kanske en anledning till varför vissa av hemmet rum aldrig visats tänkte jag när jag läste om Johannas lucka med denna rubrik…

Egentligen så vill jag gärna ha ordning i alla rum, alltså även där det ”bara” är förvaring eller rum som till exempel tvättstugan. Det ska liksom vara behagligt och fint även där man står och härjar med tvättbergen och det är bra mycket roligare att plocka in (och ur) saker ur ett organiserat förråd.

Men det där är ju en ganska ouppnåelig tanke.

Och vi har två rum i huset som är fullständig kaos, och antagligen därför de säääääällan visas. Varken IRL eller här. Det handlar om pannrummet och detta förråd som ligger i anslutning till vår hall.

I förrådet i hallen så förvarar vi sommarleksaker, hänger upp blöta regnkläder på tork, det finns pysselsaker, skridskor, snowracer och så vidare och så vidare. Detta rum är också någon form av verkstad så det finns lite verktyg, en arbetsbänk och en hop med färgburkar. Vi satte upp våra gamla köksöverskåp här inne och har (ska ha) de saker som ska hållas utom räckhåll för barnen.

Ett helt fantastiskt rum att ha, men oorganiserat det är där inne just nu.

Högersidan går inte ens att gå in på för där finns en massa kläder från min och Rebeccas loppis, som jag satte in där ”för att jag tänker nu minsann vara duktig och lägga ut det sista på Tradera”.

Om det var ett tag sedan vi hade loppisen? Jajamensan. Om det kommit annat i mellan tanke och handling gällande Tradera? Jajamensan. Om jag borde packa undan de där kläderna för gott? Jajamensan.

Men det är ju en dag imorgon också visst…?

Pantflaskor, leksaker, presentpapper, kläder och en väldig massa annat i en salig röra. Ibland öppnar jag dörren, blundar, och slänger in något.

För att inte tala om hur det där pannrummet i källaren ser ut, den dörren öppnar jag inte ens längre… 

 

Detta är en del av Johanna Kajsons julkalender, vill du också vara med så läs mer HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *