Söndagssummering

Och nu ett god kväll med en söndagssummering (för en gång skull på rätt dag) över veckan som gått.

Vi startade med att den här lekstugan fick julbelysning på sig och det blev rackarns fint. Lite snö också så kommer det se magiskt ut. Har inte förevigat det ordentligt på bild men här…

…är en liten glimt från vad som visades upp på Instastories.

Precis varje dag hela denna veckan har jag haft som plan att återinföra detta rums glans. Och på denna söndagskväll infinner sig ett visst missnöje över att garderoben ser ut precis som den gjorde i början av veckan. Och det är inte så här.

Mina pepparkakstryfflar har varit populära både i sociala medier-sfären och i verkliga livet. Receptet hittar ni HÄR igen.

Althea hängde ut sitt fågelmatspyssel så nu har fåglarna både det fint och gott i träden i trädgården.

Och jag har fortsatt på julklappsönskelistan och på den tillfördes denna lurviga jacka som kommer HÄRIFRÅN (annonslänk) och en rosa mössa från Carin Wester som hittas HÄR.

På tal om julklappar så hittade jag ett supergulligt marknadsstånd från Kids Concept till tjejerna. Här kan jag tänka mig att det kommer säljas fredagspopcorn och kanske en och annan sockerdricka på glasflaska.

Åh kan knappt vänta tills de öppnar det på julafton! Denna hittas HÄR (annonslänk).

 

En av veckans ”utemat” var när jag var på julbord med jobbet i torsdags. Som jag nämnde då så blev min andra tallrik mestadels grönt eftersom jag äter väldigt lite kött och det här är nog min ’cup of tea’ gällande mat sammanfattad på en och samma tallrik. Grönkålssallad med nötter, någon annan kål med ädelost och så en sallad på chèvre och rödbetor.

Sist, men definitivt inte minst, kom som sagt granen in i huset och imorgon ska jag visa hur ommöbleringen blev i vardagsrummet – men nu väntar hemmabiodejt med maken.

Hoppas att er vecka varit fin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *