Instagramkonton jag älskar som ser perfekta ut

Lucka nummer 8 i Johanna Kajsons julkalender var ”Instagramkonton jag älskar som ser perfekta ut och ja, jag ligger en anings efter i bloggjulkalendern, men ack den som ger sig.

Jag har ett ganska så stort gäng konton som jag följer på Instagram och det är en stor mix av familj och vänner, Instagramvänner (japp det finns sådana), företag jag följer och så konton som jag inspireras av.

Här kommer ett litet urval från dem:

Jag måste ta detta tillfället och passa på att lyfta min bloggkollega och Homespo-kompanjon tillika vän Rebecca som finns här på Homespo men som också har @centren på Instagram. Rebecca har begåvats med det där ”något” här i livet och saker hon lägger sina vantar på tenderar att bli till guld.

Och för att fortsätta på spåret gällande konton som blandar fin inredning med mode och en bit familjeliv så till en tjej som jag hittat ganska så nyligen @moalundstrom. Sedan jag såg hennes fönster mellan sovrum och garderob så har jag inte kunnat sluta tänka på att göra samma sak mellan vårt sovrum och det som nu är tjejernas lekrum.

För att fortsätta på inredningsspåret och ljusa toner så syns här @evablixman konto. Topp!

Och ingen här har nog missat min kärlek till mat, bak och matkreation i allmänhet och varje gång en bild från @alphafoodie dyker upp i mitt flöde så gapar jag (ganska så stort) och tänker ”nääääää kom igeeeeeen” och skulle jag en dag stå där med tonvis av tid över så ska jag försöka efterlikna en smoothie härifrån.

Någon som blev sötsugen? Lätt hänt inne hos @mykitchenstories.se!

Och så slutligen det magiska resekontot @hilvees. Behövs egentligen inte så många ord, till och med så att undertecknad hade kunnat tänka sig att sätta sig i en flygstol och trotsa flygrädslan för att besöka dessa resmål.

Som allra sista instagramkonto slänger jag in mitt alldeles egna. Med ett litet utsnitt av sommarbilder för att bryta av mitt i allt det juliga. Vill se vad som hänt där inne på sista tiden så kika in på @husnr24

 

Detta var en del av Johanna Kajsons bloggjulkalender, vill du också vara med så kika HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *