Nytt i vardagsrummet

Så här blev vardagsrummet! Jag vaknade som sagt i lördags med den klara tanken ”ja men vi ska ju ta ner soffan från ovanvåningen”.

Vi köpte ju en stor Söderhamn ifrån IKEA som från början satt ihop men som vi sedan delade upp och satte halva uppe på ovanvåningen och så den andra halvan tillsammans med en mindre grå soffa här nere. Så HÄR har det sett ut där uppe.

Sedan fick ju jag och min vän Petra en spontanidé och möblerade om en måndag så att det blev så HÄR i vardagsrummet här nere. Det var när jag tänkte tanken att vi skulle ta mer mattan från ovanvåningen som jag kom på att det blir snyggare med en och samma sofftyp.

(Det var kanske inte spontana hurrarop från maken och vår vän tillika granne över att det skulle flyttas möbler igen)

Soffan är fortfarande uppdelad så att två långa sektioner står mot TV:n och resten står nu så här. Trodde att jag skulle tycka det såg ofärdigt ut och att vi snabbt skulle vilja komplettera med en hörnsida till, men jag känner mig faktiskt inte så jäktad över det.

Och som syns uppe till höger så hjälpte Tingeling oss hela dagen. Som hon älskar att klä ut sig. Den där utklädnadsgarderoben som hon fick i julklapp när hon var 1,5 år har minsann använts flitigt.

Nu – måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *