”Här står vi och firar vår mens!”

Lucka nummer 10 i Johanna Kajsons bloggjulkalender hade temat ”när jag tappade det senast” (heja heja förresten att jag snart är ikapp med luckorna!) och mina tankar gick först till mycket mer allvarsamma saker men eftersom vi redan pratat om det en del så spann mina tankar vidare till något heeeeelt annat.

Denna bilden är ifrån när vi var på Ystad Saltsjöbaden HÄR tillsammans med Andreas jobb och en stund under middagssittningen tappade jag det fullständigt, av skratt, då jag råkade göra bort mig ”lite”.

Efter att vi hade suttit vid middagen en stund, tror att det var strax innan desserten, så kände jag för att upp och röra på mig en sväng. Är en anings rastlös av mig och tog därför en nypa frisk luft tillsammans med några av tjejerna.

När vi stod fyra tjejer utomhus och snickesnackade så smög det förbi två killar från ett annat sällskap på hotellet, varav den ena stannade till och inledde ett samtal med ett ”Tjena tjejer!”.

Även om jag brukar vara totalt blind för om någon försöker limma på en så anade till och med jag att det kanske kunde vara tanken.

En snabb nästa fråga kom i form av ”Har ni firmafest eller..?

Varpå jag svarar ”nej men vi firar våra mäns” vilket i tal låter precis likadant som ”nej men vi firar våra mens”.

Och jag hade tänkt följa upp med /firmafest/, det var ju trots allt via vår män som vi var på YSB, men killen försvann fortare än en man någonsin försvunnit ur mitt liv med ett snabbt ”oj oj nu måste jag kila vidare till min kollega där borta”.

Antar att fyra tjejer som står och dricker skumpa för att fira sin mens inte riktigt var vad han hade tänkt sig.

Tänk så det kan gå… 

Sedan knep jag ihop mina ögon en extra lång sekund och hoppades innerligt att ingen av tjejerna hade snappat upp på vad som precis hade hänt.

Om jag kom så lindrigt undan?

Nope.

De skrattade så att de knappt fick luft och jag kunde inte göra annat än att hänga med på den.

 

Detta är en del av Johanna Kajsons bloggjulkalender, vill du också vara med så läs mer HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *