Granen står så grön och grann i stugan

Granen är snart färdigpyntad och den blev pyntad med lite allt möjligt. Barnen har ritat teckningar till granen, det blev mycket vitt (inte så otippat nog), jag gjorde rosetter av ett gammalt utslitet bomullslakan och så pricken över i:et – en popcorngirlang.

Som jag skrattade när jag fick maken till att vara med och trä på popcorn på en sytråd. Han var inte helt nöjd med denna pilliga kvällssyssla men alltså hur glad blir en inte över att han alltid hänger på på mina idéer och hjälper till.

 

Och Andreas faster kom förbi en dag med dessa urgulliga julgranskulor. SÅ fint för tjejerna!

Althea väntar och väntar på att det ska bli julafton och ”näääääär tomten ska komma” och Juni har väl inte riktigt samma koll utan tycker mest att det var fantastiskt att hennes föräldrar hängde fram popcorn och godis i ett träd inomhus.

Snart är det jul! Men först fredag imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *