Tulpaner och förkyld näsa

Sägs det inte att det är vanligt att bli sjuk mitt under ledighet? Något med att kroppen slappnar av och då bryter det ut?

Jag var ju så glad för att förra veckans debacel med ögoninflammation och allt vad det var över men så sprang jag istället rakt in i en förkylningsstorm.

Igår hade jag till och med en del feber, men var bättre idag om än lite trött (men mest på grund av en viss 1,5-åring som helt plötsligt ville upp och leka mellan klockan 24 och 03. Inte riktigt vad den 33-åriga mamman ville…) men så började istället näsan rinna under kvällen. Som om det inte fanns något slut.

Så nu har jag kört med nässpray ”som skulle kunna knocka en elefant” (makens ordval) och smörjt in den för-många-snytningar-ömma näsan med Inotyol-salva.

Så ja, här är hela näsan är vit av bebisrumpesalva (som då Inotyol-salvan egentligen är till för), jag har googlat luftrenare och tänkt att detta är lösningen inför kommande vabruari och därefter tackat för att det trots allt var 9,5 år sedan jag och Andreas träffades och att han (förhoppningsvis) har samlat ihop tillräckligt med snygg-minnen av undertecknad som trumfar bilden av hustrun som går till sängs i onepiece-pyjamas och näsan full av barnens rumpsalva.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *