Fredag och ny bil

Det känns som att den här veckan svischade förbi och till mestadels har det handlat om att komma tillbaka till till vardag och rutiner igen.

Idag tog jag dock tidig fredag. Det var hur härligt som helst att komma hem till lopporna (eh, kanske inte blev helt bra i plural, men till tjejerna..!) och vi hann en sväng till lekparken och en gotterunda till affären innan middag, bad och fredagskväll.

Och stora loppan fick en helt egen XC90 i julklapp av sin mormor och OM hon är stolt. Den körs runt både inomhus och utomhus och allra roligast är nog att koppla in musiken och ta högtalarna till max.

På tal om vardagsrutiner så har mycket tankar, och planering, i veckan handlat om vintern och våren som kommer nu. Juni börjar nämligen förskolan alldeles alldeles snart… Helt galet!

Jag trodde faktiskt att det skulle kännas lättare när det var dags för ens andra barn att börja förskolan, men jag tycker nog minsann att det är tvärtom.

Ja ja, det blir nog bra det också. Schemat är satt, både våra och tjejernas, och om lite mer än en vecka så är det dags.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *