Veckan som gått

I veckan som gått så har vi plockat undan det mesta av julen. Vi började med granen, som verkade ha satt sitt eget sista-datum precis nyårsafton, för innan dess hade den stått hur fin som helst men på nyårsdagen släppte den alla sina barr (typ). Och till min makes stora missnöje så åkte den stora julstjärnan ner från köksfönstret tidigare idag. Lite har vi i och för sig fortfarande kvar.

I samma anda som att bli bättre på att äta frukost så har även uteluncherna blivit färre, till och med noll, denna veckan. Plånboken mår lite bättre av matlådorna men jag har minsann saknat  denna räksalladen med jordgubbar, sötpotatis, nötter och torkad frukt – en av mina stora favoriter.

Elin visade mig denna nya bild med henne skapad av Tove Frank – magi återigen! In och kika mer på Elins Instagram —> @elinlovijsa

Och så hittade sprang jag på denna jackan som jag bara föll pladask för och kände att den bara måste bli vårens jacka. Den hittas HÄR (annonslänk).

I veckan avslutade jag min tredje bok av Malin Persson Giolito och det var ett sådant hallelujah-moment när jag upptäckte läsningen via mobil-app (typ sist på bollen, jag vet!). Jag har saknat att få somna till en bok om kvällarna. Vilket inte har gått för att Juni fortsatt sover i vårt rum och att tända lampan är ju liksom inte riktigt att tänka på då. Inte mindre än tre böcker av Malin har jag klämt på några veckor. Allra först läste jag ’Störst av allt’ och redan efter några sidor var jag fast.

Och så har jag och min vän Kajsa snurrat kring en liten dröm att få åka iväg på den HÄR resan. Dels för att fokusera på träning men inte minst för att det är i NY (staden av städer liksom!) och kanske också för att jag har en lite av en crush även på Brita. Men fem dagar ifrån barnen är nog mer än jag klarar tyvärr…

Lite putt avslutade jag veckan över att min nya marmorskärbräda såg ut så här efter öppnat paket. Halv.

Resterande bitar ligger kvar i paketet, jag bekymrade mig inte ens att plocka ut dem. Paketet var i tre lager av olika kartonger, mellan ett av lagren fanns ett skyddade luftkuddstjohejsan, så de som hanterat paketet (*host host* PostNord) måste dagdrömt om basket eller någon liknande sport. Trots alla röda varningsklistermärken där det stod ’glas’.

Nu —> en sen kvällsmacka och senaste avsnittet av Bron. Sedan är det dags för en ny vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *