Fynd i blomsterhandeln

Så här såg det ut när jag radade upp de där gröna krukväxterna som jag berättade om innan. Fortfarande glad för att jag lyckades tajma rean/kampanjen/eller vad det nu var i blomsterhandeln.

Heter det blomaffär eller blomsterhandel förresten..? Eller kan man säga båda…? 

Hur som…

Jag och stora loppan begav oss iväg igår just på uppdrag att handla gröna växter. Vi hade siktet inställt på en annan butik men så råkade jag köra fel och hamnade på Blomsterlandet istället. Tänkte att vi kunde gå in och kika i alla fall och så hamnade vi mitt i en rea för just gröna växter. Hur bra?

Jag hade nog plockat på mig ännu mer om det inte var för att loppans tålamod till slut tröt och det var dags att skynda sig.

Fast jag hade nog nästan inte fått plats med fler i bilen. Såg riktigt roligt ut när vi kom med vår kundvagn och sedan fick fälla ner säten och allt.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *