Jobba hårt, lek lite och var snäll!

God morgon! De senaste dagarna har jag faktiskt önskat att det skulle bli lite kallare, klättra ner mot nollan, för att det kanske skulle kunna komma lite snö och bryta av det gråa (och regniga).

Så klättrade det ner mot nollan och igår trodde jag att jag skulle fullkomligt blåsa bort i stormen. Så kallt det var!

Då ångrade jag mig och undrade halvt frustrerat hur våra förfäder tänkte när de bosatte sig på denna mörka, slaskiga och kalla plats. De måste hittat hit på sommaren helt klart.

Känns helt otänkbart att de betraktade en plats där solen visar sig så lite att blinkar du så riskerar du att missa den, där det snöblandade regnet kryper in på kroppen hur väl du än försöker bylsa på dig och där allt har färgton som går i grått och då sa ”Hej, hör verkar mysigt, här slår vi oss ner! Kul med en utmaning också liksom!”

Mot en lite mer positiv ton så hittade jag denna anteckningsbok på Clas Ohlson sist jag var där och där samlas bloggtankar och annan inspiration för tillfället. Och kan inte annat än hålla med – ”work hard, play hard, be kind” – jobba hårt, lek en del och framför allt var snäll. Applicerbart på mycket i livet och kanske inte minst på sociala medier ibland.

Nu ska jag ta mig an denna tisdag, vi hörs lite senare, då kommer ett veckosvep från förra veckan och lite om vad som står på schemat för denna veckan.

Ha en fin tisdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *