Veckosvep veckan som gick

Sitter gungandes på tåget hem, en anings sömnig efter mycket vaket inatt och därpå en lång arbetsdag, och tänkte passa på att kika in och ta ett litet veckosvep över förra veckan.

Jag hoppade på studs in i en provhytt när jag såg den här kavajen i skylten på HM. Det finns få saker som jag avskyr så mycket som provrum, och undviker därför dem i allra största mån, men kavajen lockade så mycket att jag till och med vågade mig på ett provrumsbesök. Bilden gör tyvärr inte färgen rättvis för den är mörkblå och vit. Tyvärr så var de storlekar som fanns kvar lite för stora så det blev inget köp.

(Det är liksom ljussättningen, speglar i alla vinklar och att en får tränga sig in i ett trångt utrymme och nu vintertid försöka hitta plats för dunjacka, väska och så vidare samtidigt – så vansinnigt omysigt.) 

Och så fortsatte jag med jakten på köksstolar. Är fortfarande beslutsångestig men är förälskad i denna som ni hittar HÄR.

Så bokade vi resa! Försök att inte reta oss allt för mycket nu men vi bokade exakt samma hotell, på exakt samma ö, vid ungefär samma tid som våra två senaste resor. Kanske inte så upptäcktsresande av oss – men vi trivs så bra här. Bilden är från vår senaste resa, när Juni var i magen, kommer lite mer om detta.

Veckans bloggfynd var definitivt Jerka Johansson som bloggar på café.se. Hamnade på hans blogg efter en delning av hans inlägg om badhusbesök – träffsäkert och HUR kul som helst.

Och på tal om hur kul som helst… När fyraåringen frågar om jag inte kan klä ut henne till mumie och jag får feeling och spenderar två toalettpappersrullar på projektet.

Sedan kom helgen och växthandling stod på schemat. En ganska så välfylld vagn som resulterade i det HÄR.

Innan valet föll på de vita krukorna så stod jag och beslutsvelade kring dessa godingar. Gillar så terracotta-färgen på den första och gillade det lite medelhavska över den sista.

Innan vi ställde alla växter på plats så passade det här lilla hjärtat på att leka sova-i-en-djungel. Ibland vill en bara vara fyra igen och kunna dyka in i olika fantasivärldar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *