Stulit stolar!

Egentligen ligger jag såååå efter i tidsplanen här hemma. Jobbade alldeles för länge, hann bara med hälften av vad jag hade tänkt på stan, inte en minsta strumpa finns i en packning och i ärlighetens namn så vet jag inte ens vad jag tänkt ha med mig i packningen…

Koll på läget. Not. 

Men jag bara måste visa min mammas korg/rotting/-stolar/fåtöljer (vad det nu kallas…) som jag stulit rakt ur hennes hem. De står egentligen på deras glasveranda men eftersom de har vinterstängt där så förvandlades jag till en tjuv och så plötsligen hänger de här hemma ett tag istället.

Lite roligt är det att min mamma snällt påminde mig om att jag för några år sedan tyckte att det var hög tid att mamma bytte ut dessa stolar och att de var ganska så tråkiga. De har funnits hemma i Hällevik så länge jag kan minnas.

Men… Fint att en kan ändra sig och så där.

Nej, nu måste jag verkligen packa. Och mentalt ladda för att flyga imorgon. Fruktansvärt det där med att flyga och jag KAN inte förstå att vi inte tar tåget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *