Hemma igen

…och helt slut som artist efter två intensiva dagar. Jag hade någon form av vision av att uppdatera här mycket när jag var uppe, men ack så mycket som fyllde upp tiden.

Och vips så var jag hemma igen. En liten smygkik ifrån utställningsdelen där sakerna från flera olika utställare blandas. Denna rostiga färgen skulle visst bli en av de trendande.

Mer kommer från trippen, tror att jag måste dela in inläggen i lite olika kategorier senare för annars kommer det bli alllllldeles för långt.

Kort sammanfattat gicks det många mil på Formex igår, middag med vänner på Hillenberg, bubblande till långt in på småtimmarna med Petra, hotellövernattning på Clarion Sign, träning idag på morgonen, frukost, förmiddagsbesök på Tourn som Homespo ligger hos, premiärträff med min vän Annas yngsta son, en vända i några inredningsbutiker, middag och sedan hem igen.

Blev inte särskilt kort minsann. Attans så mycket som hände ändå.

Nu ska det dock minsann sovas för är, som sagt slut, som artist efter dessa två dagar och inte minst efter två flygningar. Gick väldigt bra men oj som jag spänt mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *