Snö!

Det verkar som att snön ville hänga med hem från Stockholm för se så fint här har varit idag. Var lite avis uppe i Stockholm på att de hade snö så jag blev så glad när stora snöflingor föll idag.

Vi gick ut så snabbt vi kunde för här nere i söder så finns alltid risken att det töar bort. Nära oss har vi en skola och där finns en liten backe som vi spenderade förmiddagen med pulka och snowracer. Så efterlängtad snö! (Är ytterst trött på det gråa och regniga, men det tjatar jag ju titt som tätt om…)

Nu myser tjejerna till en film i soffan och då ska jag passa på att laga middag. Andreas är iväg på herrmiddag, och det kommer med största sannolikhet bli chips i soffan senare, men jag ska (försöka) grunda med lite riktigt mat också.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *