Att vakna på hotell

I fredags vaknades det upp på hotellet i Stockholm (vi bodde på Clarion Sign) och om jag ska vara ärlig så var vi inte helt störtimpade av hotellrummet, utan ångrade oss lite att vi inte valde att bo på nya At Six. När man kliver in på ett hotellrum så vill man ju oftast bli lite ”blown away”, men här var det snarare ”ja ha….”.

Men förutom just rummet så var allting verkligen tipp topp. Servicen, hotellets interiör i övrigt, baren, restaurangen, gymmet – allt annat var verkligen fem tummar upp.

Fredagen startades med att Petra hurtigt tjatade ur mig ur sängen och ner till gymmet (undertecknad hade nog trott/önskat att hon skulle glömma bort den där idén om gymmorgon, men icke…) men ack så skönt det var när vi väl var där.

Efter dusch så begav vi oss ner till det allra bästa med hotellvistelse – frukosten!

Jag plockade ihop frukt och grönt, laxmacka med rågbröd, färskost och hovmästarsås och så en skål med fil, frön och vetegräspulver. Magiskt gott!

Som sedan efterföljdes av det ”lite” mindre nyttiga. Hasselnötskräm, grädde, våffla och inte mindre än två chokladfyllda croissanter. Himmelriket…

Blev hungrig bara av att titta på bilderna. Ska göra något åt det på direkten för efter lite lunch i magen ska jag och stora loppan ta en utflykt till IKEA. Högst upp på listan står att fixa dörrar till gå-in-skafferiet, plus hyllor att inreda med, men har vi tur gillar jag en köksstol jag kikat på också.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *