Kontorsinspo

God kväll… Attans så mycket jag hade tänkt få ordnat här hemma på kvällskvisten. Bland annat gå upp på fjärde(!) våningen och ordna till mitt kontor. Fick inspiration när Rebecca skrev detta och insåg att mitt/vårt eget kontor också fått stå och damma till på sista tiden.

På tal om inspiration så fick jag just kontorsinspiration av denna kontorshörna från Formex. Kanske kan det behövas en anings mer plats att just arbeta på, men något åt detta hållet hade passat fint där upp.

Men… Så blev båda läggningarna av tjejerna utdragna sådana och till slut somnade även jag. Och vaknade typ nyss.

Då blir det inte särskilt mycket kontorsfixande utan istället upp, borsta tänderna och sedan vända ner i sängen igen.

Bättre försök imorgon kanske?

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *