Äntligen stolar!

Efter att ha halvt letat ihjäl mig, typ, och behövt söka hjälp för beslutsångesten, typ, så hittade jag äntligen stolar till matbordet.

Ett tag fanns det ju en plan att byta ut både bord och stolar men efter en massa pepp på Instagram och för att vi själva är väldigt förtjusta i bordet så blev det kvar.

Vi röstade bort vita stolar som vi hade tidigare, fick avrådan på svarta stolar, förälskat mig i Gubis Beetle i rosa sammet men förstått att det är högst oklokt att köpa en sammetsstol som matstol i en barnfamilj och därefter förälskat mig i den rosa Beetle utan sammet (annonslänk) men insett att vår budget inte riktigt låg på den nivån så dök denna rosa IKEA-stolen upp på en bild under en av alla mina rundor på nätet.

HÄR hittar ni till den och försök att inte tänka på att jag uttalade Leifarne som ett franskklingande Le’farrrrrn när jag beställde den istället för dess riktiga, mycket mer svenskklingande, Leif-Arne.

Tycker dock att bilden på hemsidan inte riktigt överensstämmer med färgsättningen i verkligheten. Den är mycket mer lugnt rosa, som syns på mina bilder, vilket jag i och för sig blev väldigt glad för att upptäcka.

Nu ska vi alldeles strax slå oss ner och äta middag just här. Ska se om stora loppan är redo för riktig mat efter gårdagen.

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *