God morgon från vabb-stugan

Att klä ut sig till häxa och spela Pippi på mobilen i bollhavet ❤️

Igår var nog min tröttaste dag någonsin. Det har ju funnits en del trötta dagar med tanke på den sömnbrist som råder i småbarnslivet, men igår var absolut någon form av all time high.

Det hade varit ”lite” att stå i med tanke på att stora loppan blev sjuk i fredags och sedan när vi preciiiiis trodde att alla andra klarat sig så blev lilla loppan sjuk söndagkväll. Jag vill inte gå in närmare på detaljer, varken för tjejernas skull eller er som läser, men alla vet vad en magsjuka innebär. Detaljerna däri också.

Någon sömn att räkna med var det inte natten mellan söndag och måndag och jag tyckte så synd om Juni som tappert kämpade på hela natten.

Efter att, trots allt, kämpat igenom dagen igår och handlat både krya-på-sig-presenter till tjejerna och middagsmat och annan komplementshandling så tog jag och maken beslutet att gå och lägga oss samtidigt som tjejerna. Vid 18.30 gick jag och la mig med Juni och vid 19.30 gick Andreas upp med Althea.

Jag vaknade av mig själv strax efter 06 denna morgon och kände mig som en ny människa. Visst, det finns lite trötthet kvar (galet nog), men det är milsvids skillnad mot igår. Där på COOP, mitt i komplementshandlingen, när jag bar på handväska med presenter i, tung korg och blöjpaket så trodde jag att jag skulle börja gråta. Bara för det tunga bärandet. Inte en fullt sund reaktion.

Nu väntar vi ut tiden tills tjejerna är helt friska och friska 48 h gått och sedan får vi se hur mycket förskola och jobb som blir gjort i veckan.

Detta var väl kanske inte helt lämpligt med tanke på att Juni får ett avbrott efter sin inskolning och att Andreas skulle börjat jobba denna veckan. Men vad spelar det för roll egentligen?

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *