Kortare dagar på jobbet

Från och med nu i februari och med anledning av att tjejerna nu båda går på förskolan och Andreas gått tillbaka till jobbet så har jag gått ner i tid på jobbet. Detta gjorde att jag igår kom hem och det fortfarande var ljust – vilken känsla!

Tjejerna har det också så bra på förskolan och framför allt känns det så klart bra att lilla loppan (som denna veckan gör sin första riktiga vecka) trivs.

Det kändes så klart att lämna henne igår men de otroliga pedagogerna har ju bra koll på det där mammahjärtat och skickade flera bilder under dagen.

Andreas har för övrigt också gått ner i tid men jag tänkte att jag ska berätta lite mer om våra rutiner i ett annat inlägg.

Och så här ser det ut allt som oftast så fort stora loppan kommer innanför dörren här hemma  – kläderna byts ut till gympadressar och sedan öppnas pysselskåpet.

På IKEA sist hittade jag härliga, lite tunnare, filtar i lite som creppat material (säger man så..?) som kändes lite som en flört mot vår och sommar. Älsk på den.

Nu måste jag dock hejda maken med målarpenseln för han målade precis ett rör som iiiiiiinte skulle målas. Får se hur vi löser den lilla biten….

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *