Kontorshörna

God sen torsdagskväll… Här ser ni en liten skymt av vår fjärde våning där jag spenderade lite tid framför datorn igår.

Våningen som mer rätteligen är en halv våning på grund av snedtaket plus att det är byggt som ett loft. Från vardagsrummet på ovanvåningen är det liksom öppet ända upp i tak och sedan finns detta loftet på ena sidan.

Bakom mig, på andra sidan loftet, finns en gästhörna som egentligen bara är en stor gästsäng. Nu har vi också byggt klart räcket som går runt hela loftet, vilket gör att man plötsligt vågar vara här uppe.

Nu är jag dock så trött att ögonen går i kors här hemma. Vi har ränt runt som dårar hela kvällen, ja egentligen hela veckan, för att få ordning på huset inför lördag. Då kommer nämligen ett team hit för att fota ett hemma-hos-reportage till en tidning. Så kul!

Varför vi då drar igång ett rensa-i-alla-vrån projekt och städar ur garderober, rensar bland lakan och så vidare är för mig en gåta. Det är ju inte riktigt  där de ska fota.

Ja ja… alla beslut man tar är ju inte bra.

Hoppas att ni haft en fin torsdag!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *