Alla hjärtans dag

Mina små gryn i sina fina hjärtpyjamasar ❤️ Och deras kärlek som växer för varje dag som går. Skönt är väl det förresten eftersom den där kärleken mellan dem inte var ögonblicklig. 

God morgon denna kärlekens dag… Ja, jag tycker att det är en fin dag. Visst, en del kommersiellt jippo men nej, man behöver inte köpa en massa saker och ja, jag tycker att man ska visa kärlek alla dagar om året.

Så —> visa kärlek, omtanke, empati alla årets dagar men använd denna dagen till att visa den lite extra. Ta det där samtalet till en vän/släkting/vem det nu kan vara som du tänker på, le lite extra när du rör dig på stan, säg tack en extra gång till servicepersonal och fullkomligt ös kärlek över dem som står dig nära. Varför inte ha en dag som ägnas åt lite extra kärlek?

Nu blir det först en jobbdag och därefter ska vi fira alla hjärtans hemma. Ikväll kommer ett inlägg här om hur jag och Andreas träffades, när vi gjorde slut en gång och om hur vi ser på vår kärlek efter giftemål och barn.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *