Lekrum och sno stilen

Inlägget innehåller annonslänkar 

Sedan vi rensade, plockade undan och allmänt fixade även i lekrummet inför helgens fotografering så har jag tänkt att vi borde få ihop leken lite bättre i detta rummet. Just nu är det ganska mycket olika saker där. Alltså mycket saker men lite av allt. Och tänker att vi istället kanske ska rikta in oss på ett par eller tre stycken olika fokus och sedan rikta in oss med leksaker på dessa teman?

Till exempel ett kafé, ordentligt bland tågbanesakerna och kanske utklädnad…? Eller hur tycker ni – ska det kanske få vara lite huller om buller bland leksakerna?

Jag vill dock inte att det ska vara så mycket röj och oordning att det liksom inte bjuder in till lek. Det är ju liksom det rummet är till för. Typ som min garderob som oftast är ett stort kaos och då går jag in och säger det klassiska ”jag har ju inget att ha på mig!”. När det sedan är ordning så inser jag hur mycket fint som finns där…

Skulle ni vilja ”sno stilen” eller bara leksaksinspirera så kommer här ett kollage med länkar till saker som finns i lekrummet.

 

Rosa springcykel  / Byggklossar / Tågset / Dockvagn / Bordet i mitten, fiskespel, tårta i trä och glassarna hittar ni HÄR

Alla länkar ovan är annonslänkar 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *