Skidåkningspremiär och ännu mer migrän

En hörna ur stora loppans rum så är fylld av lite allt möjligt. En loppisfyndad byrå, böcker, filtar, gammelfarmors jordglob och ballongerna från fyraårsfirandet bland annat. Galet att hon blir fem i sommar förresten… 

Vid frukosten denna söndag så kom vi på att vi kände för att ta oss iväg en sväng. Vi bestämde oss för att åka till en skidbacke som ligger bara en liten biltur från oss.

Visste egentligen inte riktigt hur det skulle gå så pulkorna togs med för säkerhets skull. Men Althea tyckte det var hur kul som helst – yay!  Pulkorna fick stå orörda och desto mer tid blev det istället på skidorna.

(Juni vågade vi dock aldrig släppa på, hon hade åkt störtlopp på en gång)

Det får dock bli en ordentlig ”helgen i bilder” imorgon istället för jag har inte ens orkat titta i kameran då migränen tog ett återbesök när vi kom hem. Vad händer med den liksom…?!

Mobilen är dock fylld av Snapchat-mutor från gårdagens migränefterdyningar då jag fortfarande ville ligga kvar på soffan.

Sedan blev det Pippi-muta och det var minsann plötsligt ganska så mysigt att ha två följeslagare där på soffan. Ingen aning varför de båda två petar sig i munnen samtidigt – kanske avsnittet när Pippi handlar i godisaffären? Eller mer riktigt handlar allt i godisaffären – drömmen liksom.

Och på tal om drömmigt. Ser kanske inte så mycket ut för världen men när det värsta av illamåendet hade lagt sig så blev jag istället tokhungrig. Andreas kom då med kvällsfika, fil med massor av kanel och så knäckebröd som jag smaskar i mig samtidigt som bilden tas. Ytterst underskattat.

Nu —> sömn och hopp om att det inte ska bli fler migränattacker imorgon. Då hade jag blivit orolig på riktigt.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *