Fredag!!

Se så ljust det är nu på morgonen! Denna bilden knäppte jag på morgonen, strax innan jag begav mig till jobbet, idag. Så väldigt mycket like på det där med ljus.

Annars är det just nu full fredagskänsla eftersom jag precis i detta nu är på väg hem från jobbet.

Veckan har innehållit:

En väldig massa halkande

Oavsett om jag försökt hålla snigelfart så har jag halkat, halkat och halkat på de glashala gatorna. Sedan att jag envisats med att ha stövlar med lite klack istället för mer vinterriktiga Bally-kängor är kanske inte att hjälpa till.

Frusit

Det har, som bekant, varit Sibirisk vinter. Surprise på den södra Sverige liksom! Och dagen när jag kom på idéen att vintertrotsa och tog på mig kjol med nylonstrumpor under går till historien som en av de allra mest kalla.

Träffat Andreas ganska lite

Vi har den senaste tiden lyckats ha mycket bokat ifrån varandra. Både på dagar och kvällar. Därför ser jag mycket fram emot en lugn fredagskväll och samma i helgen.

Träffat min mamma ännu mindre

Hon fick en förkylningsinfluensa-deluxe och i hopp om att slippa bli smittade så har vi hållit oss långt borta. Typ i två veckor nu. Men nu kan jag inte hålla mig längre – är du frisk nog nu mamma? Lovar att bjuda på frukostfrallor imorgon i så fall!

Nu blir det en snabb sväng till affären för att smygkomplettera skafferiet med de där Pringles-chipsen jag stulit från min dotter – sedan är det hemkomst!

På tal om frukostfrallor så startade jag min arbetsdag så här idag. Inte alls särskilt tokigt.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *