Växthustankar

Alla bilder från Pinterest 

Vi har ju ett gammalt skruttigt garage på tomten…

Det är så pass skruttigt och fallfärdigt att besiktningsmannen (när vi köpte huset) skrev ”gå helst inte in här” i protokollet. Och vi ska villigt erkänna att det är en liten tagg i ögat på oss och nu bara måste vi få till ett beslut om vad vi ska göra med det.

Än så länge har vi ju tänkt att det ska bli…

…ett gästhus (men stötte tyvärr på patrull från en granne i bygglovsansökan och valde att lägga ner planerna)

…en pool (men så snurrar vi massor kring om en verkligen behöver en pool…? Behöver gör man väl aldrig egentligen, men villhöver vi ens? Känns en anings dyrt att investera i om man inte är helt säker.)

Så tanken är nu att vi först och främst ska bestämma oss för vad vi vill ha där och bestämma om det ska göras nu eller senare.

Dock vill vi inte ha kvar kyffet en sommar till utan skulle intill dess i vart fall vilja piffa till det så att det ser fint ut ändå.

Så jag dök ner i Pinterestinspirationshimlen och har nu tittat på växthus så mycket att ögonen svider. Kanske kan vi göra någon budgetvariant av växthus så länge?

Vi har en grund, vi har en del fönster över (både stora och mindre)… Kan det funka tror ni?

Läggas till ska att varken jag eller Andreas har några särskilt gröna fingrar så ett eventuellt växthus ska kanske gärna se fint ut i sig självt. Eller kanske vi får ändan ur och lär oss?

Jag märkte på mina Pinterestvarv i vart fall vart inspirationen pekade åt – något lite åt det rustika hållet – och särskilt växthuset på den sista bilden har jag inte riktigt kunnat släppa.

Nu ska jag familjeråda med maken min – hoppas att ni haft en fin start på veckan!

Förresten… Min bloggkollega Josefin har ett ljuvligt växthus som ni kan kika in HÄR och HÄR kan ni hitta min vän Petras magiska orangerie.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *