Jag har blivit nominerad!

Inlägget innehåller lite inte så jantelagsföljande glädje samt röstfiske

När jag öppnade mailkorgen idag för att kolla igenom det som ramlat in under sjukdagen igår så låg ett av de roligaste mailen på länge där och väntade – med rubriken ”Du har blivit nominerad!”.

Jag har blivit nominerad i kategorin ”Årets heminredning” till den tävling som hålls i samband med ICONFEST den 5 maj på Stockholmsmässan.

ICONFEST är ett evenemang där personer, influencers, företag och varumärken får en chans att interagera under en heldag. Vi på Homespo har sedan tidigare planerat att gå på ICONFEST och ser fram emot detta massor. HÄR kan ni läsa mer om själva evenemanget.

Och HUR glad tror ni att jag blev över att någon rackarns trevlig själ nominerat mig?! (Lovar att det inte är jag själv!).

Självklart tokglad! Typ ungefär så tokglad att jag höll på att attackpussa han som satt bredvid mig på tåget imorse när jag läste e-posten – men det hade kunnat ge lite oönskade följdeffekter antar jag så stoppade den saken på tankenivå.

Även om jag är (ödmjukt) vansinnigt tacksam bara för nomineringen så hade det varit väääääldigt roligt med lite röster också (inte lika ödmjukt btw). Alltså hade det varit kul om ni ville lägga er röst på mig. Det enda som behövs är en e-postadress!

 

Klicka HÄR för att lägga er röst på mig.

 

?

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *