Lite som hänt

Förutom turbosjukor och nomineringar (var bara tvungen att nämna den eeeeeeen gång till bara) så har detta hänt lite mellan raderna på sista tiden…

Det har bjudits Max och Carro på söndagsbrunch. Vi dukade upp halva köket med godsaker.

Bland annat frukt, salta kex och donuts.

Jag har klappat oss själva lite på axeln för att vi lyckats hålla våra gröna växter vid liv (och fina!). Det där med gröna växter verkar vara vår grej, blommor fixar vi inte alls.

Det har lagats en ytterst snabb lunch i ett jäktat andetag. Halloumi som jag stekte hel och sedan skar upp tillsammans med det som fanns närmst i kylen – ärtskott, mini-plommontomat och oliver. Med några droppar tryffelolja.

Samma dag skulle min mamma komma på fika och jag blev så i gasen av glädje att jag bestämde mig för att slänga ihop en snabb tårta (i samma jäktade andetag). Inte det vackraste jag skapat i tårtväg men god! Färdig marängbotten, en halloncurd och grädde – på med lite gott på toppen. Till exempel Kinderägg, hallon och strössel.

Det byts alltid om till klänning när vi kommer innanför dörren. Denna dag till de nya semesterklänningarna. Ibland är det fint att bara backa undan och betrakta dem i deras lek. Denna byrån är fylld av gosedjur och en av Junis favoriter för tillfället är att plocka fram (typ alla) och så radas fint upp i sängen/på soffan/på golvet och stoppas om med filt. Gulle på det.

På tal om ibland så får en annan ibland en kort stund att bläddra igenom en tidning. Så här slutar det ofta när jag bläddrat igenom ett modemagasin. Antingen åker den urrivna sidan upp på väggen i min garderob där det bildats ett spontant inspocollage eller så stoppas den i handväskan om det är så att jag ska jaga efter något plagg.

Och så har jag varit glad för att vi hittade något att stoppa i den där ramen som stått tom alldeles för länge. Det blev ett print med ett ”&” som synes som kommer från Ellos.

Förutom snabblagade hemmaluncher så har jag blivit en hejare på att ta med matlåda till jobbet, men inte riktigt alla dagar. Igår smaskade jag i mig favoritpastan på Le Croissant för att kompensera upp det obefintliga matintaget under turbosjukan.

Och imorgon är det fredag!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *