Träning, påskpyssel och allmänt lördagshäng

Denna lördag startades med ett träningspass tillsammans med Rebecca. Vi hade lite Homespo-jobb att stå i och har haft det lite svårt att få ihop det på sista tiden så det fick helt enkelt bli lite lördagsjobb.

Vi bestämde oss för att starta arbetspasset med träning och jag lovar det kommer vara svårt för mig att gå imorgon. Jag gjorde ett litet gästspel på mitt förra träningsställe som heter ON Training och det var här Ola tränade upp mig efter den fysiskt påfrestande graviditeten med Althea. Deras träning är (bland annat) lite åt crossfit-hållet och jag måste säga att det är riktigt riktigt roligt.

Och som sagt ordentligt jobbigt.

Efter träningen försvann tre timmar i ett nafs och en del viktiga punkter avhandlades.

Sedan har det varit allmänt familjehäng och jag och tjejerna var bland annat utomhus en lång stund, fick rosiga kinder av kylan och åkte rutschkana i snön.

En stund hängde vi också på Altheas rum och smög in påsken lite genom att göra ett bo till några kycklingar i hennes hushyllor.

Nu blir det ett avsnitt av Designated Survivor och chips och dipp – trots att jag låg i en svettpölar och kved ett ”ska aldrig mer äta något onyttigt” helt slut efter att ha gjort attans massa burpees, svingar, thrusters och allt vad det hette tidigare idag….

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *