Nytt print med Elin av Tove Frank

Vi har fått upp ett nytt print här hemma som jag fick av Elin, min vän tillika modell på printet som är av Tove Frank, och det har provupphängts på vardagsrumsväggen.

Sedan tidigare har vi haft printet Magnolia, med samma modell och samma skapare, på denna plats och min tanke är att vi få upp båda på väggen i någon fin konstellation – men kunde inte hålla mig innan vi hängt om klämmorna och så vidare så testkörde genom att byta ut.

Fint som snus vilket som!

Förresten så råkar jag veta att Elin är lite sugen på att tävla ut ett annat av Tove Franks print där hon också är modell (Cassius heter det) så håll lite utkik på min Instastory och var med och rösta så -ska vi se om det finns någon som är sugen på tävling.

Annars då?

Jo då… Jobbat långdag och så är det en halv snöstorm. Men jag har bestämt mig för att inte klaga på det sistnämnda eftersom jag tänker att om vintern tar ut sig ordentligt så blir det en fin sommar sedan.

Hade väl varit trevligt?

Nu ska jag äta sen middag och därefter spana på lite barnrumsinredning från Rum21 som kommer i ett eget inlägg med fin rabattkod.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *