Mitt i påskledigheten

God morgon (som det faktiskt är för mig efter att Juni somnat först 05.30 i natt – huh!) och jag kan säga att jag är en storsponsor av Gevalia idag…

Annars har vi redan hunnit en bit in i påskledigheten och så här ser våra planer ut:

Påskmiddag hemma hos päronen i Hällevik på långfredag ✔️

Träffa Kajsa med familj och göra bondgårdsbesök på påskafton

Jobba undan lite Homespo-jobb

Träffa Petra med familj på annandagen

Mycket socialt och så lite jobb på det. Annars ska jag mest försöka få ordning här hemma. Vet ni att en av de sakerna jag såg fram emot mest med lediga dagar var att få städa ordentligt?

Alltså hade jag sagt det till mig själv för några år sedan så hade jag somnat av tristess bara av att höra den meningen. Men nu, not so much, tanken av att få skura köket (i lugn och ro) lockar typ lika mycket som en utekväll gjorde på den gamla goda tiden.

Men sist —> vilken respons jag fick på vår påskbild på Instagram igår. Så roligt! Jag fick lite feeling och använde Photoshop Mix, som jag brukar använda för att göra collage till bloggen, och la två bilder i lager. Det är så många som undrade hur jag gjorde så jag tänker att det kanske passar sig för ett eget inlägg?

Lägg gärna en kommentar om ni hade tyckt det var roligt ?

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *